dibuix, gravat i pintura

La meva recerca al dibuix, la pintura i el gravat està interessada en la construcció del relat a través de la posada en comú del record. Tant històric, com la construcció que fa una determinada generació sobre els fets que van esdevenir com propis, construïts a través de les narracions familiars. M’interessa crear imatges suggerents que evoquin històries obertes, més que narracions tancades, on la qüestió de gènere i creences, està posada de manifest pels rols que s’estableixen, i que responen a models de comportament ensenyat culturalment.
Parteixo de l’experiència pròpia i de l’apropiada, així com de l’àlbum familiar i de la imatge apropiada, a través de la manipulació i el filtrat, per crear noves narracions. Intento reconstruir narracions sobre successos que van ocórrer, i que romanen de forma borrosa en els meus records, esvaïts, i que serviran de model per a poder formalitzar el relat.
He centrat la meva recerca artística en els processos de la memòria, com aquesta, es modifica i es construeix, com les imatges recordades estan plenes d’elements afegits, mentre que d’altres són oblidats.
El que recordem conforma la nostra identitat, som allò que hem construït a través de la nostra experiència.

DOTS 4. ACRÍLIC SOBRE TELA. 195X130 CM
DOTS 3. ACRÍLIC SOBRE TELA. 92X73 CM
DOTS 2. ACRÍLIC SOBRE FUSTA. 120 X 120 CM
DOTS. 2021. ACRÍLIC SOBRE TELA. 92X73 CM
ADRIÀ. 2021. OLI SOBRE FUSTA 40X30 CM