about me

Currículum Artístic:

 

Graduada en BBAA per la UB. Màster en produccions Artístiques 2013-2015, en la línia ACI (Art i contextos intermèdia) per la UB. Màster en Professorat de secundària 2015-2016 per la UB.

 

Premiada com accèssit al I Concurs Internacional de llibre d'artista en homenatge a Joan Brossa 2016 amb l’obra 22 cançons de revolta i dos poemes d’en Joan Brossa.

Premiada com menció d’honor a la IX Biennal d’art Riudebitlles 2016 amb l’obra Nenes.

Premiada amb la convocatòria Can Felipa Arts Visuals 2015.

Resident becada a la fàbrica de creació Fabra i Coats per a la línia ACI del màster de produccions artístiques des de febrer Fins a juliol del 2015.

Al gener de 2015 la meva obra apareix publicada al Quaderni di gràfica, pubblicazione Didattica dell’Accademia di belle arti di Brera.

 

Al novembre del 2017 participo en l'exposició col·lectiva Bipolitiques 2+1+1 a l’EAM comissariada per Aureli Ruiz a Lleida.

Al novembre del 2017 participo en l'exposició col·lectiva La revolucció és una ficció. La ficció és una revolució.a EINA, espai Barra de ferro comissariada per Joan M. Minguet a Barcelona.

A l’octubre de 2017 participo en l'exposició col·lectiva El teorema de Maslow #4. Dulce frontera. A Jazar comissariada per Fermín Diez de Ulzurrum a Navarra.

Al setembre del 2017 participo en l'exposició col·lectiva l’Ocupació al Swab seed en Barcelona.

Al Juliol del 2017 participo en l'exposició col·lectiva dels seleccionats per a la Biennal de Tarragona de Pintura Tapiró en el MAMT en Tarragona.

Al març del 2017 participo en l'exposició col·lectiva De Re Hominidae comisariada per Jaume Vidal a Lo Pati en Amposta.

Al març del 2017 participo en l’exposició col·lectiva Out of Time comisariada per Jehan Saleh a la galeria Albareh Gallery en Barhain.

Al febrer del 2017 participo en la presentació de Sicart Edicions a Arts Libris ARCO en Madrid amb la peça cançons de revolta coproduida amb Alexandra Garcia.

Al febrer del 2017 participo en l’exposició col·lectiva Recomposicions maquíniques comissariada per Christian Alonso al centre de creació Can Felipa a Barcelona.

Al gener del 2017 participo en l’exposició col·lectiva Penyafort i Ramon Llull, lògiques naturals a la capella de Sant Joan Vilafranca del Penedès.

Al novembre de 2016 participo en l’exposició col·lectiva Aprenent de Can Felipa al centre de creació Can Felipa a Barcelona.

A l’octubre participo en la mostra col·lectiva del I Concurs Internacional de llibre d'artista en homenatge a Joan Brossa a Arts Santa Monica a Barcelona.

A l’ octubre del 2016 participo en la mostra col·lectiva IX de la Biennal de Riudebitlles.

Al juliol participo en l’exposició col·lectiva A d’assaig a l’espai container de La Trastera de Segur de Calafell

Al juny participo en l’exposició col·lectiva Sin Capital a la Galeria Sicart de Vilafranca del Penedès.

Al juny del 2016 participo en la mostra col·lectiva que organitza FEMART amb el títol l’àpat transgressor a la universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

A l’abril del 2016 exposo a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell amb l’exposició individual Narracions de l’oblit.

Al març del 2016 participo en una instal·lació a la façana de l’institut Ernest Lluch Martí de Cunit junt amb els alumnes de 1er d’ESO.

A l’octubre de 2015 participo a l’exposició col·lectiva Nasty Mondays a la sala autogestionada La Trastera a Segur de Calafell.

A l’agost de 2015 participo en l’exposició col·lectiva Ciutat Jardí a La Trastera a Segur de Calafell.

Juntament amb altres artistes vam iniciar a l’agost del 2015 l’Associació d’Artistes Contemporanis de Calafell i vam crear una sala d’exposicions autogestionada per promoure l’art contemporani en aquesta població. (www.latrastera.com)

Al juliol del 2015 participo a l’exposició col·lectiva al costat dels companys del màster de creació a Fabra i Coats.

.

De febrer a juny del 2015 realitzo les pràctiques del màster de produccions artístiques a Tinta Invisible edicions.

Disseny i instal·lació de la jardineria efímera a les fires de Santa Teresa a la població del Vendrell, del 2007 al 2016 i Disseny i instal·lació de la jardineria efímera de les fires de la rosa a la població del Vendrell, del 2007 al 2016.

 

 

 

vicky benitez blanco M: +34 667 84 45 40 vickybenitez@gmail.com